Syndarhelgen

Ge mig lillfingret och jag tar hela handen. Eller ja, jag tar faktiskt armen, axeln och kanske till och med en tugga av nacken också. 
Det är svårt det här med kost. Nu i tentatider då jag inte känner att jag har tiden för att åka och handla och sen laga mat blir det lätt snabbmat. I helgen har jag både ätit Burger King och pizza. Idag åt jag även lösgodis och chips. 
Jag vet inte riktigt vart jag ska dra gränsen. Det är svårt! Är det okej att äta sådär mycket skit på en helg? Jag vet att det som sagt har ganska mycket att göra med studerandet - men ändå. Chipsen och godiset hade jag utan tvekan kunnat vara utan. 
 
Hur som helst! 
Måste dela med mig av en kul grej! Igår när jag var inne på jobbet och jag mötte en kollega spärrade hon upp ögonen och sa "Men shit, Mattias! Vad fit du ser ut!". Nu vet jag med mig att så himla mycket har jag inte tightat till mig än. Har faktiskt bara tränat aktivt i totalt tre veckor cirka. Men visst, lite har jag säkert gått ner/smalnat av. Hur som helst är det superroligt att höra. Tack för kommentaren, Jasmine! 
 
Om jag har slarvat kostmässigt i helgen har jag ändå fortsatt träna. Idag gick jag upp innan Olivia vaknat och stack ut på en morgonrunda innan frukosten. Motvind halva vägen gjorde att det gick tungt. Riktigt tungt. Men rätt som det är dyker rätt låt upp i lurarna och endorfinerna sprutar ut i kroppen och gåshuden på armarna bildar. Då är det bara pressa på! 
 
En av helgens synder
 
 
Jag motbokar chipskortet mot det här. Dagens träningsoutfit!
 
 

RSS 2.0