Kraftig förbättring och korsförhör

Idag förbättrade jag min kondition kraftigt. Eller ja, nästan i alla fall. 
 
Jag älskar min nya träningsklocka. Jag upptäcker ständigt nya funktioner och inställningar som man kan göra med den. Riktigt skoj!
Idag var jag nere på gymmet utan att riktigt veta vad jag skulle göra. Jag tänkte att "Ja, jag börjar väl att cykla så ger det sig". På cykeln bredvid satt en man i 40-45-årsåldern. På sig hade han en Iron Man-tröja. Jobbig och nyfiken som jag är så kunde jag ju självklart inte hålla käften utan skulle prompt störa honom i hans träning. 
 
Vad är jobbigast med Iron Man? 
Tycker du jag bör köpa tempopinnar? (ett annat sorts styre, typ)
Hur många Iron Mans har du gjort? 
Vad fick du för tid? 
Har du några tips? 
Vilka kläder bör man använda? 
Är det viktigt att köpa en "tri-suit"?

osv. 
 
Stackars krake. Vi pratade i cirka en kvart, sen sa han att han faktiskt var tvungen att gå tillbaka till jobbet. Det här syns väldigt tydligt på dagens pulskurva. Så fort Niklas, ja vi kallar honom för Niklas, så fort Niklas gått så var det dags att ta igen förlorad tid. Jag hade ju småsåsat lite den första kvarten när jag korsförhörde Nicke. Pulsen steg och steg och steg. Sakta men säkert. Svetten rann, droppade och bildade en stor pöl på golvet. 
Efter 30min cykel och lite styrketräning för bålen kände jag mig nöjd för dagen. 
 
Väl hemma så läggs (självklart) datan från klockan in i datorn per automatik. Jag behöver inte göra någonting. Idag fick jag syn på en intressant siffra. "3,8" stod det. 3,8 vadå, tänkte jag. Då visade det sig att den talar om för dig hur "bra" du tränade. Idag var jag nära på att "kraftigt förbättra min kondition". Det får väl ändå anses som godkänt? 
Blir lite nyfiken på vad som krävs för att få en femma... 
 
Ganska exakt i mitten försvann Niklas tillbaka till sitt arbete. 
 

RSS 2.0