Jag trodde jag var klar

Ja, jag trodde att jag hade inhandlat allt som inhandlas bör inför en stundande triathlonkarriär. Jag har sagt hela tiden att "Nej men våtdräkt har jag. Jag kör i min gamla". Inte nog med att det (tydligen) är helt otänkbart att simma i en sådan dräkt - den är inte ens godkänd för triathlon. 

Jahaja. Det blev en billig historia det här. Jag har träffat några "triatleter" nere i simhallen och på mitt gym och alla har sagt att "Du måste ha en ordentlig våtdräkt!". Jag har sagt att jag har en. Att jag köpte en när jag var 16 år och åkte mycket vattenskidor. En av herrarna skrattade faktiskt åt mig... 

Tydligen så är det en enorm skillnad på att simma i en våtdräkt som är gjord för att simma i och i den som är gjord bara för att hålla värmen. Det har med tjocklek på materialet och rörlighet att göra. 

Jag litar faktiskt på de här herrarna på gymmet. De är inga försäljare som skulle vinna något på att jag köper en våtdräkt. De vill bara ge mig tips! Hade det inte varit någon skillnad på våtdräkter så hade de väl sagt det. 
Får kanske bli en julklapp. Passa på nu när de rear ut årets prylar. 

Jag funderar på den här: Blueseventy - fusion. 

Är det någon som har någon som helst erfarenhet i ämnet - lämna gärna en kommentar med tips. ALLA tips mottages mer än gärna. 




RSS 2.0